Kleuren kiezen voor uw interieur en inrichten van uw interieur is vaak een complexe taak. Het gaat hier om een levendige sfeer en passende kleur/interieur te creëren dat betrekking heeft op uw persoonlijkheid. Kleuren en stijlen bepalen merendeels het karakter van de leefruimte waar u woont of werkt hetzij een woning, appartement, kantoor, …

Uw voorkeuren spelen een grote rol bij het bepalen van uw interieur. Wilt u uw ruimte er groot of klein laten uitzien? Wij kunnen dankzij een goede kleurencombinatie hiervoor zorgen. Misschien wilt u een persoonlijke touch geven aan uw leefruimte, bijvoorbeeld een klassieke of meer een moderne stijl. Of misschien wilt u een originele touch en uw interieur er anders laten uitzien dan dat van uw vrienden of familie? Wij kunnen u hierover adviseren en bepalen wat voor type interieur bij u past.

We zetten onze kennis en professionaliteit in om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij het bepalen van de kleur en de stijl van hun interieur. Iedere persoon heeft een andere persoonlijkheid en karakter. Juist deze twee aspecten zijn voor ons van cruciaal belang om nog dieper te kunnen graven in de wensen en noden van onze klanten. Hierbij willen we u graag met raad en daad bijstaan, zodat u kunt genieten van uw gewenste interieur.

We komen graag ter plaatse, laten u aan het woord en maken samen met u een analyse. Dankzij die analyse wordt het duidelijk wat er in uw leefruimte een rol kan spelen om gepaste en definitieve kleuren te kunnen kiezen voor uw interieur. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld meubels, vloerbekleding, lichtinval, interieurtype, bepaalde kleur of stijl van behang dat u heeft.

Belangrijk om te weten!

Als u voor de diensten van Edgar Deco kiest, worden de prijzen van interieur -en/of kleuradvies in mindering gebracht van de totale prijs van uw factuur!