Als u van plan bent om de kinderkamer van uw kinderen helemaal om te toveren in een fantasierijke belevenis dan moet u bij Edgar Deco zijn. Een kinderkamer moet afgestemd zijn op de persoonlijkheid van het kind. Ze moeten met enthousiasme en vrolijkheid terugdenken aan de mooie herinneringen van hun kinderjaren. Om een kinderkamer mooi in zijn geheel te kunnen decoreren en visueel aantrekkelijker te maken komt er heel wat bij kijken. Daarom bieden we een speciaal aanbod aan, zoals (lichtgevende) muurstickers, fotobehang (van Disneyfiguren), magnetische wandbekleding, speelgoed, …

Daarnaast kan u ook bij Edgar Deco terecht voor het samenstellen van een fotobehang naar keuze. Hiervoor moet u enkel een foto van hoge kwaliteit aan ons bezorgen. Bovendien kan u ook standaard of eigen geschreven teksten verkrijgen in de vorm van muurstickers. Ook in samenspraak met de ouders kunnen we creatieve ideeën realiseren in verband met de decoratie. Ook kan u op bestelling de naam van uw zoon en/of dochter als muursticker verkrijgen.

Natuurlijk kunnen ook kinderdagverblijven van dit prachtig aanbod genieten. Ze kunnen gebruik maken van onze diensten om hun kinderdagverblijven aantrekkelijk te maken voor de kinderen. Hierbij kunnen de lichtgevende muurstickers heel goed van pas komen als de kinderen een dutje gaan doen. Het zorgt voor een aangename sfeer tijdens het slapen. De magnetische wandbekleding zou ook handig zijn als de kindjes hun lievelingsmagneet (letters, cijfers of figuurtjes) erop willen plakken. Daarom willen we ervoor zorgen dat het dagverblijf een tweede thuis wordt voor die kinderen. Bovendien willen we ervoor zorgen dat de kinderen met plezier naar het dagverblijf komen en er leuke momenten beleven dankzij de goede sfeer.