Hieronder vindt u enkele rubrieken over binnen -en buitenschilderwerken, behangwerken, raamdecoratie, waarin u voor elke rubriek een woordje uitleg en foto’s kan vinden. Naast deze activiteiten doen we ook laminaat werken en plaatsen van rozetten, kroonlijsten, sierlijsten, … van Orac Decor en NMC.

Schilderwerken

Is uw woning toe aan een nieuw likje verf? Van tijd tot tijd heeft elke geschilderde muur een likje verf nodig. Edgar Deco schildert uw woning of kantoor met een grote passie en bezorgdheid. U kunt gebruik maken van ons professioneel kleuradvies om de juiste kleur te kiezen voor uw interieur. U kan bijvoorbeeld denken aan accentmuren of andere kleurencombinaties die uw interieur een frisse touch kunnen geven. Wij gebruiken hoogkwalitatieve verfmerken zoals Sikkens, Herbol, Sigma, Caparol.

Lees meer

Behang is weer in opmars!

Behangen is weer in opmars en u kunt uit verschillende stijlen, motieven en kleuren kiezen.

Ook voor behang kan u bij ons terecht voor advies, zodat we een bepaald soort behang kunnen afstemmen op het karakter van uw woning. Op deze manier kunnen we zorgen voor een geslaagde en aangename sfeer binnen uw woning.

Lees meer

Raamdecoratie

Raamdecoratie zorgt voor meer comfort, een unieke uitstraling en privacy in uw interieur en bovendien houdt het overmatig zonlicht tegen. Raamdecoratie kan ook gebruikt worden als een decoratief element om uw ramen een kleedje te geven en uw interieur te doen verrijken met onze trendy gordijnen.

Lees meer